💥 Doprava od 65 Kč a od 899 Kč je zdarma | Možnost vrácení zboží do 30 dnů 💥
Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Novinky
05.04.2022
Kompletní sortiment 3MK
V naší nabídce naleznete kompletní sortiment polského výrobce 3MK, který se specializuje na špičková ochranná skla, fólie a ochranné kryty na mobil. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
05.04.2022
3MK skla a jejich rozdělení | které vybrat?
Chcete se vyznat v ochranných sklech od 3MK? Nevíte jaké vybrat a které bude nejvhodnější pro Váš mobil? číst celé
22.03.2022
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
Nakupujete v Číně na Aliexpress nebo Wish? Tak to asi pro Vás bude nemilé překvapení, pokud Vám balíček přijde po 1. říjnuu 2021. Více v článku.... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Mobilpouzdra s.r.o., se sídlem Smetanova 713 Tábor 39002, IČ 04384491, zapsaná u C 246770 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

3MK skla a jejich rozdělení | které vybrat?
05.04.2022
3MK skla a jejich rozdělení | které vybrat?
Chcete se vyznat v ochranných sklech od 3MK? Nevíte jaké vybrat a které bude nejvhodnější pro Váš mobil? číst celé
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
22.03.2022
Nákupy na Aliexpress a Wish? Od července 2021 se prodraží a nevyplatí
Nakupujete v Číně na Aliexpress nebo Wish? Tak to asi pro Vás bude nemilé překvapení, pokud Vám balíček přijde po 1. říjnuu 2021. Více v článku.... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Informace pro zákazníky

Najdete nás i na MALL.CZ

Ceny dopravy
Typ dopravyplatba předemdobírkou
Balíkovna - CZ65 Kč104 Kč
Balík do ruky - CZ85 Kč124 Kč
GLS Česko75 Kč110 Kč
GLS Slovensko99 Kč----
Osobnězdarma----
Kde nás najdete

VšeNaMobily.cz
Smetanova 713 
Tábor 390 02

 
VšeNaMobily.cz 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz